Kurssit ja lomat

Kursseja kaikenikäisille ja -kuntoisille

Tanhuvaara liikuttaa nassikasta nestoriin! Valmis kurssitarjonta kattaa laajan valikoiman lajiharrastajille ja kuntolomailijoille. Jatkuvasti uusiutuvien tilojen ja palvelujen ansiosta voimme järjestää tehokurssin tai hauskan liikuntaloman.

Polvesta polveen - Perhelomat

Tanhuvaara tarjoaa uusia ulottuvuuksia yhdessäoloon. Mainiot maastomme tarjoavat puitteet niin hiihtoloman kuin kesäisen ulkoiluleirin järjestelyihin. Täysihoidossa jää kerrankin aikaa mukavaan yhdessäoloon, jota arjen rutiinit eivät häiritse.

Siisti leiriytymispaikka! Juniorikurssit

Nuorten liikuntaleirit ovat Tanhuvaaran kestosuosikkeja. Lajileirit ja monipuoliset liikuntaleirit sisältävät reipasta menoa, hauskaa puuhaa ja kasapäin kavereita. Liikuntaleirien teemoja löytyy joka tytölle ja pojalle.

Liikunnan koko kirjo - Lajikurssit harrastajille

Tanhuvaara tarjoaa monipuolisen kurssivalikoiman lajin kuin lajin harrastajille, niin aloitteleville kuin kokeneille konkareillekin. Lajikurssi on erinomainen tilaisuus kehittyä lajissasi ja tavata muita harrastajia.

Olet kahdesti nuori - Seniorilomat

Varttuneemmalle väelle tarjoamme toiminnallisia lomia, joilla liikunta tarjoaa mahdollisuuksia ylläpitää elämäniloa ja vireyttä. Mukavassa porukassa aika kuluu ja hyvä olo tuntuu kepeytenä jäsenissä.

Kehity ja keskity - Ohjaus- ja valmennuskurssit

Tanhuvaara antaa aikaa keskittyä olennaiseen. Toimivat tilat ja rauhallinen ympäristö tarjoavat hyvät puitteet ohjaus- ja valmennuskursseille sekä tavoitteelliseen harjoitteluun.

Liikettä elämään! - Tyky-kurssit

Tanhuvaara on tunnettu työkunnon kohentamispaikka. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja monipuoliset kuntotestauspalvelumme auttavat työkunnon selvittämisessä. Yhdessä etsimme keinoja työkunnon ylläpitämiseksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Kaikki kurssimme ja liikuntalomamme ovat huolella suunniteltuja ja ammattitaitoisesti ohjattuja. Liikuntaan kuuluu myös sopiva lepo ja rentoutuminen. Viihtyisät majoitustilat, maukas ruoka ja iloinen tunnelma saavat myös vapaat hetket tuntumaan kodikkailta.

Ota yhteyttä myyntiin

Yhteystiedot: Yhteystiedot