Leirikoulut

Ikimuistoinen leirikoulu Tanhuvaarassa!

Tanhuvaara tarjoaa hyvät ja turvalliset puitteet liikunnallisen leirikoulun järjestämiseksi upeissa maisemissa, keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Vaikka luokkasi ei olisikaan erityisen liikunnallinen, meiltä löytyy kyllä mielekästä yhdessä tekemistä vaikka täysin ilman hikikarpaloitakin :)

Käytössä ovat monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntatilat uima- ja jäähalleineen, joten tekemistä löytyy taatusti ympäri vuoden, eikä koskaan olla säiden armoilla. Leirikoulumme kasvattavatkin suosiotaan vuosi vuodelta ja voimme ylpeänä tarjota teille ikimuistoista leirikoulua Tanhuvaarassa, ihanien ohjaajiemme ohjauksessa!

Tanhuvaarasta löytyy mukavaa tekemistä myös talvista leirikoulua suunnitteleville. Talven aktiviteeteisssä mm. Talviseikkailu! Purnun rinne takaa myös kunnon vauhdit pulkka- ja stigakisoihin.

Urheilukylpylä-Sport Spa

Urheilukylpylästä  löytyy täysimittainen 4-ratainen allas, jossa hyppylauta. Pore- ja kylmävesiallas, sekä hyvinvointiallas hierontapisteineen, jossa + 32 asteinen vesi. Ja kunnon vauhdit otetaan tietenkin liukumäessä. Sport Spa tarjoaa leirikoululaisille paljon mukavaa touhuilua! Spa käytössä leirikoululaisille veloituksetta. Sport Spahan tutustut tästä

Varaaminen on helppoa ja vaivatonta!

Olemme tehneet leirikoulun varaamisen teille mahdollisimman helpoksi. Leirikoulupakettimme on valmis kokonaisuus, joka sisältää jo kaiken: majoitus viihtyisissä huoneissa, leirikoululaisille erinomaisesti maittava oman ravintolamme ruokatarjonta (aamiainen, lounas, päivällinen sekä myös iltapala) sekä monipuolinen ja runsas ohjelmatarjonta. Ja mikä parasta, kaikki varaukset hoituvat ilman turhaa vatulointia samasta paikasta! Helppoa, eikö?

Ohjelma

Pirteät ohjaajamme vastaavat monipuolisesta, huolella suunnitellusta ohjelmatarjonnasta, joka on täynnä elämyksiä ja liikunnan riemua. Omalla opettajalla on meillä aikaa  vähän hengähtääkin. Ohjelman pääsette muokkaamaan toiveidenne mukaiseksi. Valitsette vain haluamanne ohjelmavaihtoehdot, me kyhäämme ne ohjelmaksi, jota pääsette halutessanne vielä muokkaamaan.

Ohjelmaa voit valita juniorimenusta.

Mielenkiintoisia oheiskohteita

Savonlinnan ja ympäristökuntien lukuisat nähtävyydet tuovat oman lisänsä ikimuistoisen leirikoulun järjestämiseen. Tutustumassa voi käydä mm. Olavinlinnaan, Suomen metsämuseo Lustoon tai maailman suurimpaan puukirkkoon Kerimäellä. Kesäaikaan leirikouluun voi yhdistää myös maisemaristeilyn Savonlinnan saaristoon. 

Esite kohteista tästä

Suunnittelemme leirikouluohjelmat toiveidenne mukaan ja ohjattua toimintaa leirikouluun sisältyy 5 tuntia/päivä.

Ota yhteyttä:
Kati Tammisuo
044 539 0118
kati.tammisuo@tanhuvaara.fi

Hinnat
Hinnasto_leirikoulut

Esimerkkiohjelmat

Esimerkkiohjelma_1 vrk
Esimerkkiohjelma_2 vrk
Esimerkkiohjelma_3 vrk
Esimerkkiohjelma_4 vrk

Esimerkkiohjelma_talviaika

Ohjelmaa voit valita Juniorimenusta

Majoitus

Kaikissa huoneissa suihku/wc  & liinavaatteet ja pyyhkeet.

Hotellitason majoitus:

Pyöreätorni
3 hengen huoneita, joihin saa lisäsängyn.
Sekä ylä- että alakerrassa keittiöllinen oleskelutila. Katso lisää

Kaartila
36 x 2 hengen huonetta. Vuodetuolilla vuode kolmannelle.
Kaksi huonetta on yhdistettävissä väliovella. Huoneissa minikeittiöt, suihku & wc ja kuivauskaapit. Majoitusta Kaartilassa varattavissa vko 39-44 ja vko 8-13. Katso lisää

Rivitalo
17 x 2 hengen huonetta minikeittiöllä, joista 5 dublettihuoneistoa yhteisellä välitilan keittiöllä & suihku/wc tiloilla. Huoneisiin käynti ulkokautta. Katso lisää

Asuntolatason majoitus:

Posse ja Pamaus - asuntolat

Nämä vanhimmat majoitusrakennuskaksoset ovat valmistuneet Papulankallion rantaan jo 1971.  Huoneisiin on uusittu loppuvuodesta uudet ilmanvaihtolaitteet ja lattiat, sängyt ja kalusteet. WC/kylppärit ovat pääasiassa alkuperäisessä kunnossaan. Näissä identtisissä hostelleissa on molemmissa 10 x 2 hengen huonetta ja 1 x 4 hengen huone.  Huoneista kaksi dublettihuoneistoa. Lisäksi yksi 3 hengen lisähuone ilman omaa wc/kylppäriä.

Majoitusrakennuksissa on yhteinen oleskelutila, josta avautuu maisema järvelle. Rakennuksien edessä kalliolla on nuotiopaikka. Katso lisää