Vesijumpat

Vesijumppa

Lempeää mutta tehokasta vesivoimistelua matalassa vedessä vaihtuvin välinein.


Syvänveden vesijumppa

Lempeää mutta tehokasta vesivoimistelua syvässä vedessä vaihtuvin välinein


VesiCircuit

Monipuolisista liikkeistä ja vaihtuvista välineistä koostuva kiertoharjoittelu vedessä. VesiCircuitissa pystyt itse päättämään itsellesi sopivan vastuksen ja tahdin.

 

AquaCombat

Joko syvässä tai matalassa päässä tapahtuvaa potkunyrkkeilyn omaista harjoittelua veden vastusta apuna käyttäen. Tunti on tehokas ja nostaa sykettä.


AquaJogging

Tehokas syvänpään vesijuoksutreeni. Tunti sisältää sykettä nostavia intervalliosioita sekä toiminnallista lihaskuntoharjoittelua eri välinein.


AquaSport

Tehokas vesijumppatreeni. Tunnilla nostetaan sykettä intervalliosioilla. Jumppa tapahtuu sekä matalassa päässä että syvässä vedessä. Tunti sopii kaikenikäisille, -kokoisille, itseään haastaville kuntoilijoille. Tunnin tarkoituksena on kestävyyden ja lihaskunnon kehittäminen.


AquaBic

Vauhdikasta ja monipuolista jumppaa syvässä vedessä musiikin tahdissa. Tunnilla nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia omaa kehoa ja veden vastusta hyödyntäen. Aquabic tunnilla käytetään erilaisia välineitä tehostamaan ja tukemaan liikkeitä.

Tehotuntien selitteet


Vauhdikasta ja tehokasta treeniä

Tunnit sopivat kaikille, jotka haluavat haastetta harjoitteluun.


Helppoa ja hauskaa

Näiltä tunneilta on helppo aloittaa kunnon kohotus. Harjoittelu on hauskaa ja tehokasta. Tunnit sopivat kaikille.


Keho ja mieli

Tuntien tavoitteena on kehittää mm. tasapainoa, koordinaatiota, vartalon hallintaa ja liikkuvuutta. Tunnit sopivat kaikille.