Tanhuvaara Camping

Tanhuvaara Camping kehittyy ja palvelee

Tanhuvaara Camping on entistäkin enemmän karavaanarille ja matkailijalle. Camping-alue sijaitsee rauhallisella alueella järven rannalla, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Tanhuvaara Sport Resortin palveluista. Tanhuvaara Camping yhdistät rennon lomanvieton kauniissa luonnossa liikunnallisen matkailukeskuksen palveluihin.

Kehitämme aluetta jatkuvasti karavaanarin ja matkailijan vaativiinkin tarpeisiin.

Avoinna 365 päivää vuodessa

Tanhuvaara Camping on Savonlinnan seudun ainoa ympärivuotisesti palveleva camping-alue. Karavaanarille on tarjolla monipuoliset liikunta- ja hyvinvointipalvelut 365 päivänä vuodessa.

Jos nälkä yllättää tai haluat ostoksille, Sport Resort -matkailukeskuksessa palvelevat ravintola, kahvila, baari ja minimarket. Voit liittää lomaasi mm. rentoutumisen urheilukylpylässä tai vaikka käynnin ryhmäliikuntatunneilla tai kuntosalilla.

Käytettävissäsi ovat maksutta beach volley -kentät ja frisbeegolf välineineen sekä alueen ulkoilureitit reippailuun, sauvakävelyyn tai pyöräilyyn. Veneet, kanootit ja SUP-laudat ovat vuokrattavissa edullisesti.

Camping-alueen vieressä avataan syksyllä 2017 pituudeltaan 1,2 kilometrin mittainen ensilumenlatu – lokakuusta lähtien vain 50 metriä vaunulta ladulle. Valaistuja hiihtolatuja on 4 kilometriä.

 

Lue lisää matkailusivustoltamme: