Koulutus

Liikunnasta ammatti ja startti työelämään

 

Tervetuloa kouluttautumaan liikunta-alan ammattilaiseksi huippuammattilaisten ohjauksessa!

Tanhuvaaran Urheiluopisto tarjoaa sinulle loistavan opiskelu- ja liikunnan harjoitteluympäristön kauniissa luonto- ja järvimaisemissa lähellä Savonlinnan keskustaa. Tanhuvaaran liikunta-alan koulutukset valmentavat laaja-alaisesti erilaisiin liikunnan ammattitehtäviin. Opettajamme ovat liikunta-/terveystieteiden maistereita, ammattivalmentajija, oman alansa parhaita asiantuntijoita. Opettajiltamme löytyy monipuolista asiantuntemusta aina terveysliikunnasta urheilulajien yksityiskohtaisiin laji- ja valmennustaitoihin.

Koulutustarjonnastamme löytyy ammatillista perustutkintokoulutusta, joka antaa jatko-opinto-oikeuden. Tarjoamme myös lyhytkestoisempaa kurssikoulutusta.

Lue koulutuksista lisää sivuiltamme sekä tutustu huikeisiin etuihin, joita saat, kun opiskelet meillä Tanhuvaarassa. Tanhuvaaran reipas ja huumorintajuinen opetushenkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi hakeutumaan tiimiimme!

Sporttiterveisin, Niina ja opet

Niina Uronen
Koulutuspäällikkö

* Tanhuvaaran Urheiluopiston ammatillinen koulutus on mukana Opetushallituksen rahoittamassa urheiluopistojen yhdistyksen yhteisessä "Laadunhallinnan toimeenpano urheiluopistojen arkeen - LATUA!" - hankeessa.

Tanhuvaaran antidopingohjelma

Yhteistyössä Suomen Antidoping komitean kanssa.

Lue lisää

Liikunnan ammattitutkinto (LAT)

Näyttöpohjainen aikuisille suunnattu liikunta-alan koulutus.

Lue lisää

Liikunnanohjauksen perustutkinto (LPT)

Toisen asteen ammatillinen perustutkinto

Lue lisää