Ajankohtaista

AVOIMET OVET

Kiitos avointen ovien päivään (18.1.2018) osallistujille! Jos et päässyt paikalle ja haluat tietää koulutuksestamme, järjestämme koulukiertoja, joissa tulemme paikan päälle esittelemään koulutustamme. Ota rohkeasti yhteyttä Niinaan (niina.uronen@tanhuvaara.fi) tai Lottaan (lotta.lepisto@tanhuvaara.fi).

 

Pääsy- ja soveltuvuuskokeet 10.-11.5.

Tanhuvaaran Urheiluopiston pääsy- ja soveltuvuuskokeisiin kutsutaan jokainen yhteishaussa hakenut opiskelija henkilökohtaisesti kutsukirjeellä. Kutsukirjeen liitteenä on lisätietolomake, jonka hakija täyttää ja tuo mukanaan pääsy- ja soveltuvuuskokeeseen.

Pääsy- ja soveltuvuuskoeaikataulu:

Peruskoulupohjaiset hakijat: helatorstai 10.5.2018. klo 9.00-17.00.

Lukiotaustaiset hakijat: perjantai 11.5.2018. klo 9.00-17.00.

Pääsy- ja soveltuvuuskokeen sisältö:

LIIKUNNALLISUUS, johon liittyy mm. kestävyys, kehonhallinta, ketteryys ja koordinaatio.

SOSIAALISUUS JA ILMAISUTAITO, johon liittyy halu ja taito ihmisten kanssa toimimiseen ja itsensä ilmaisuun eri keinoin.

Pääsy- ja soveltuvuuskokeessa pääset ohjaamaan liikuntaa. Kokeisiin sisältyy myös haastattelu, jossa mitataan hakijan motivaatiota, halua ihmisten kanssa toimimiseen sekä oppimisvalmiuksia. Varusteet: henkilökohtaiset sisä- ja ulkoliikuntavaatteet, uimavarustus, sisäpelikengät, juoksukengät ja muut tarvitsemasi henkilökohtaiset varusteet. Varaudu välipaloin.

 

kevätjuhla 25.5.

Lukuvuosi 2017-2018 päättyy 25.5.2018. Tällöin vietämme koulutuksen kevät- ja valmistujaisjuhlaa klo 10.00 alkaen. Tervetuloa!