Piirileiritys 2017-2018

Talvikauden 2017-2018 leiritys järjestetään kolmen piirin (Etelä- ja Pohjois-Savo sekä Pohjois-Karjala) yhteisenä leirityksenä Tanhuvaaran Urheiluopistolla.

piirileiritys

Ensi vuonna 12-14-vuotiaiden sarjoissa kilpailevat (2004-2006-syntyneet) osallistuvat piirileireille, joissa harjoitellaan laji- ja harjoitetaitoja painottaen omaa lajiryhmää. Ohjelmassa on kaikilla myös lajeja ja perusharjoituksia kaikista lajiryhmistä.
Lisäksi kaikilla on ohjelmassa leiristä riippuen myös muita liikuntamuotoja, kuten telinevoimistelua ja palloilulajeja. Piirileireillä leiriläisten vanhemmat saavat myös hyvää opastusta nuorten yleisurheiluun liittyen.

Leireille voivat osallistua myös 15-vuotiaat urheilijat, jotka eivät pääse alueleireille! 2007-syntyneille ja sitä nuoremmille on tarjolla NYT-leiritys.

Piirileirin lajiryhmät ovat: pikajuoksut, kestävyysjuoksut, hypyt ja heitot. Leiriläisten toivotaan olevan samassa lajiryhmässä kaikilla leireillä, mutta mikäli haluaa vaihtaa ryhmää kesken talven leirityksen, tulee siitä ilmoittaa pääkouluttajalle vähintään kaksi viikkoa ennen seuraavaa leiriä.

Leiriaikataulu:
1. leiri     3.-5.11.2017
2. leiri     8.-10.12.2017
3. leiri     9.-11.2.2018
4. leiri     27.-29.4.2018

Leiritykseen haku:
Piirileiritykseen voivat hakea kaikki motivoituneet, yleisurheilusta kiinnostuneet nuoret urheilijat.Hae leiritykseen 10.10.2017 mennessä yleisurheilurekisteri. fi-sivuston kautta. Sivuille kirjautuessa käytetään palvelutunnusta: 2017PIIRILEIRI

A-luokan saavuttaneille urheilijoille lähetämme leirikutsun henkilökohtaisesti syyskuun lopulla, mutta kaikki innokkaat urheilijat voivat siis hakea piirileirille mukaan! Leirivalinnat ilmoitetaan lokakuun puoleen väliin mennessä.

Piirileiritys on neljän leirin kokonaisuus, joten kun haet leireille, on olettamuksena se, että osallistut niistä kaikkiin! Mikäli et pääse jollekin leirille, tulee siitä erikseen ilmoittaa vähintään kaksi viikkoa ennen kyseistä leiriä. Sairastapauksissa on toimitettava terveydenhoitajan tai vastaavan todistus sairaudesta. Muussa tapauksessa laskutetaan peruuttamattomasta leiristä! Kutsut lähetetään kaikille hakeneille sähköpostitse kolme viikkoa ennen jokaista leiriä. Kutsuissa on infoa tulevasta leiristä ja ohjeita valmentajien/vanhempien mukaantulolle. Jokainen urheilija maksaa koko leirityskaudesta 20 €, jolla korvataan kouluttajien ja leirijärjestelyiden kuluja.

Piirileirivalmentajat
Viivi Avikainen, Joonas Mikkanen, Nina Happonen, Konsta Kauppinen, Jaakko Vainikainen, Tuija Koponen, Heiko Gross, Antoni Stranden ja Tiia Tirkkonen. Pääkouluttajana toimii Joni Jäntti.

Tervetuloa mukaan!


HINTA:
123 €/hlö/pe-su/täysihoidolla

Pääkouluttaja/ Lisätiedot leiristä:
Joni Jäntti
050 543 8493
joni.jantti@hotmail.com

Ilpo Koponen
050 414 5085
ilpo.koponen@sul.fiLataa esite