Yritykset ja ryhmät

Kokoukset, koulutukset ja työhyvinvointipäivät Tanhuvaarassa

Tanhuvaaran Urheiluopisto tuottaa liikunta-alan palveluita itäisessä Suomessa ja erityisesti Etelä-Savon maakunnassa. Yrityksille ja yhteisöille suunnattavat palvelut kattavat niin työhyvinvointia edistävät palvelut kuin yritysten tarpeet kokousten pidossa, koulutuksissa ja henkilökuntansa virkistäytymisessä.

Tanhuvaaran toiminta ja palvelut monipuolistuvat ja kasvavat edelleen lähivuosina. Tanhuvaara on panostanut koko henkilökuntansa osaamiseen sekä olosuhteiden kehittämiseen viimeisen vuosikymmenen aikana ja tahti jatkuu edelleen kehityshakuisena. Vuonna 2011 valmistui uusi hotellitasoinen majoitusrakennus - Kaartila. Vuonna 2012 alkaa Tanhuvaaran uimahallin mittava saneeraus ja laajennushanke, jonka lopputuloksena 2013 toukokuussa meille valmistuu toiminnallisesti entistä monipuolisempi ja viihtyisä Tanhuvaara Spa. Tanhuvaara haluaa olla Itä-Suomen vetovoimaisin liikunta-alan palvelukeskus ja erottua osaamisellaan ja palvelun laadulla.


Tanhuvaara tarjoaa yrityksellenne mahdollisuuden virkistävään päivään liikunnallisessa ympäristössä

Työhyvinvointi ja muut yrityksille suunnattavat kokous- ja virkistyspäiväpalvelumme ovat tuoteperhe, jonka eteen teemme töitä. Näemme tehtävänämme tarjota yrityksille sen oman henkilökunnan hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluita. Räätälöimme tarpeidenne mukaisesti Teille sopivan kokonaisuuden, johon annamme liikunnallisen osuuden alan ammattilaistemme ohjauksessa.

Tanhuvaaran vahvuutena ovat monipuoliset liikuntatilat sekä ympärillä oleva kaunis, mahdollisuuksia täynnä oleva luonto. Näiden vahvuuksien sekä eri alojen asiantuntijoiden ansiosta meillä on mahdollisuus tukea yritystäsi / työyhteisöäsi työhyvinvoinnin lisäämisessä.

Vaihtoehtoja työhyvinvoinnin parantamiseen on lukuisia. Tanhuvaarassa järjestetään virkistyspäiviä, yhden tai kahden vuorokauden mittaisia työhyvinvointipäiviä sekä useamman vuorokauden mittaisina ns. kuntoremonttikursseja. Hyvinvointitoimintoja ovat tukemassa ja rikastamassa Tanhuvaaran ravintola-, kokous-, majoitus- ja muut palvelut.


Tehdään yhdessä ajastanne onnistunut!


Lataa tästä liikuntamenu.